Beltéri ajtó design

Mindegy, hogy az ön lakása a klasszikus, modern, rusztikus, futurisztikus, vagy minimalista stílust képviseli, hiszen napjainkban már mindegyik vonalhoz találni tökéletes beltéri ajtót is méghozzá többféle színben és méretben.

A modern beltéri ajtó nem csupán a belsőépítészet funkcionális eleme, hanem dekorációként is jól működik, vagyis stílusos középpontot alkotnak, ami meghatározza a szoba dizájnját és hangulatát. A modern beltéri ajtók vonzóak és lenyűgözőek egyaránt, ráadásul helytakarékosak de mégis tekintélyt parancsolóak, ha a megfelelő beltéri ajtót válasszuk. A beltéri ajtók készülhetnek aranyból, faragott burkolatból és a felületük rendelkezhet díszítőfestéssel, ezek pedig mind kiemelik a klasszikus belsőépítészet luxusát. Gyönyörű beltéri ajtók léteznek ólomüveg ablakokkal, kovácsoltvas elemekkel és virágmintákkal amelyek kiválóan alkalmas szecessziós és „art deco” díszítéshez. A krómozott szerelvényekből készült, vastag, átlátszó vagy matt üvegből készült kortárs beltéri ajtók kiválóan tökéletesen megfelelnek a csúcstechnika belsőépítészeti stílusának.

A japán képekkel és a keleti ívelt kontúrokkal vagy marokkói mozaikokkal díszített beltéri ajtó stílusos középpontokkal egészíti ki a modern lakberendezés etnikai stílusát. A modern bejárati és beltéri ajtók nemcsak a magánélet védelmét szolgálják, de javítják az otthonok belső dekorációját és dizájnját. Azért, hogy meghatározhassa, hogy melyik belső ajtó dizájn a legjobb az Ön számára, fontolja meg, hogy hol helyezkedik el az ajtó, milyen gyakran használja azt az ajtót, és hogy fontos-e a hangszigetelés. Manapság tehát rengeteg fajta beltéri ajtó létezik, így mindegy, hogy az ön lakása milyen stílusú, biztosan megtalálja majd álmai beltéri ajtaját.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Blog and tagged .