Aktuális akcióink

Dekorfóliás beltéri ajtók

nyito-akciok-half-ajtod.hu-oriasi-dekor-belteri

Hatalmas előnyük, hogy olcsók és nagyon gyorsan készen vannak, ezért tökéletes megoldás akkor is, ha az utolsó percben jut eszünkbe, hogy “hoppá, a beltéri ajtókat még nem vettük meg, de pár nap múlva beköltöznénk“. Dekorfóliás beltéri ajtók, szabvány méretben, átfogó tokkal, raktárról.

CPL fóliás ajtók

nyito-akciok-half-belteri-ajto.eu-cpl-kemeny-folias

A CPL fóliás ajtó és a dekorfóliás ajtó között látszatra nincs sok különbség – ha csak a megjelenését vizsgáljuk, nem tapintjuk meg, és kellő távolságból nézzük, semmi sem tűnik fel. Azonban ha közelebbről nézzük a dolgot, a CPL fóliás ajtó minősül jobbnak.

Légbevezető, résszellőző, a készlet erejéig

nyito-akciok-half-muanyagablakcentrum.hu-resszellozo-beszereles

Légbevezető, résszellőző beszereléssel, akár automatikus módon biztosítható a helység szellőztetése anélkül, hogy egy-egy szellőztetés alkalmával a kelleténél jobban lehűtenénk vagy felmelegítenénk a belső teret. 3 db-tól 10% kedvezmény! Ingyenes rovarrács.

Német dekorfóliás ajtók raktárról

Az erezetek természethűen ábrázolják a fafajok valódi erezetét, a könnyen kezelhető felületet könnyű tisztítani, és az aktuális trend színeiben elérhető. Tökéletes választás egy költséghatékony lakberendezéshez. Kiváló minőség, megfizethető ár.