Alumínium redőnyök

Az alumínium redőny tartósságban és megbízhatóságban túlszárnyal minden más redőnyt. Normál használat mellett évtizedekig probléma mentesen használható…

Az alumínium sokkal masszívabb anyag, mint a műanyag, ezért biztonságtechnikai szempontból sokkal célszerűbb és javasoltabb. Ahol a biztonság is fontos, oda ez kell!

Az alumínium redőny

  • Tartós, igényes, hosszú távban gondolkodóknak
  • Esztétikus, a házhoz harmonizáló színekben kérhető
  • Akár hatalmas ablakfelületek is befedhetők vele
  • Zárt állapotban teljes fényzárást biztosít
  • A beépített feltolásgátló mechanikus védelmet biztosít
  • Várható élettartam 15-20 év
  • Szúnyoghálóval kombinálható
  • Hangtalanabb működés
  • Motorizálható (falikapcsolós vagy távirányításos)
  • Automatizálható (pl. fényérzékelő vagy időkapcsoló funkcióval)

A napfény fontos, de néha a jóból is megárt a sok!

Túl erős a szobába, lakásba betűző nap, felforrósítja a helyiség levegőjét, visszatükröződik a TV vagy számítógép monitor felületéről ami valljuk be rettentően idegesítő, azon túl, hogy szinte semmit sem látunk rajta.

Az alumínium redőny kitűnően árnyékol!

Ilyenkor az egyetlen üdvös megoldás, ha redőnyt szereltetünk az ablakra, erkély vagy teraszajtóra. Ez egy csapásra megszünteti az előbb említett problémákat. Sokkal hűvösebb lesz a lakásban, élvezhetjük napközben is a TV adást és ha dolgozni vagy internetezni támad kedvünk, azt is meg tudjuk tenni a számítógépen vagy a laptopon is.

Az alumínium redőny hűvösebben tartja a lakást!

Nem csak a TV képernyőjét vagy számítógép monitort fogunk látni, de sokkal hűvösebb is lesz a lakásban, ha amikor oda tűz a nap, leengedjük a redőnyöket. Akinek van korszerű alumínium redőnye azt pontosan tudja miről beszélünk. Az alumínium lamellák habbal vannak kitöltve, ezért jobban hőszigetelnek, azon túl, hogy a szerkezeti stabilitása is sokkal nagyobb. Ha Önnek még nincs korszerű alumínium redőnye, szerezze be őket most.

Az alumínium redőny sokkal jobban hangszigetel!

Ha Önnek van alumínium redőnye, akkor tudja miről beszélek, de ha nincs – gondolom ezért olvassa ezt – akkor próbálja ki egy olyan ismerősénél ahol van. Tapasztalatból mondjuk, hogy leengedett alumínium redőnynél fantasztikus a zajszigetelés. Ha olyan helyen lakik ahol erős az utcai zaj, akkor Ön áldani fogja a napot amikor felszereljük Önnek az alumínium redőnyt. Igaz, hogy az alumínium redőny drágább mint a műanyag, de épen ezért bátran kijelenthetjük, hogy az alumínium redőny megéri az árát, ott ahol szükség van kiemelkedő hangszigetelésre és hőszigetelésre, valamint a biztonság is fontos.

Az alumínium redőny télen még jobban szigetel!

Télen kiválóan hőszigetel. Ha összehasonlítjuk egy redőny nélküli nyílászárókkal rendelkező lakás hőveszteségét és ugyan annak a lakásnak a redőnyös nyílászárókkal felszerelt változatát akkor – mint az alábbi képen – tisztán látható, hogy a redőny leengedésével hatalmas mennyiségű hőt tarthatunk bent a lakásban, és nem az utcát fogjuk fűteni.

Redőny hőszigetelése hőkamerás felvétel

Ez a tény még a panel lakásokra is érvényes, mert bár ott a fűtés többnyire négyzetméter átalányban van számolva, de nagyon nem mindegy, hogy ugyan annyi fűtéssel mennyire melegszik fel a lakás és mennyire érzem komfortosan magam. A házakra ez fokozottan igaz, ugyanis ott – ha Ön házban lakik és gázzal fűt – nagyon de nagyon nem mindegy mennyi lesz a gázszámla a hónap végén.

Tehát, ha Ön panelben lakik, akkor javasolt a redőny beszerzése és felszerelése, főleg a nyári kánikulára való tekintettel – valamiért minden nyár egyre forróbb, észrevette már?

Ha pedig Ön házban vagy egyedi fűtésű lakásban lakik, akkor – nem is vitás – hogy kötelező a redőnyök használata. Rengeteg pénzt tud megspórolni közép és hosszú távon is a jó redőny segítségével.

Mi mindkét esetben tudunk Önnek okos, gazdaságos és takarékos megoldást nyújtani.