Külső tokos redőnyök

Külső tokos redőnyök

A külső tokos redőnyök olcsóak, szinte bármilyen ablakra, ajtóra felszerelhetőek. Kb. 1 óra alatt, egy átlagos panel lakás összes nyílászáróját fel tudjuk szerelni redőnnyel.

A külső tokos redőnyök a legkeresettebb redőnyrendszerek

A külső tokos redőnyök bármilyen típusú nyílászáró külső részére felszerelhetők.

A külső tokos redőny utólag szerelhető szinte minden típusú nyílászáróra, bizonyos esetekben úgy is, hogy előzőleg nem alakították ki a redőny helyét. Előnye, hogy a nyílászáró megbontása nélkül felszerelhető, nincs szükség semmilyen javítási munkálatra (kőműves munka, fal bontás, stb.).

külső tokos redőnyökA redőnytok választható vakolható tokos változatban is. A redőny ekkor is az ablak külső síkjára van ráépítve, úgy, hogy a redőny dobozának a külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson keresztül hozzáférhető a redőnyszerkezet.

A redőnytok, Lindab tok, egy műanyag bevonatú acél lemez, mely rozsdásodás ellen le van kezelve, így a környezeti hatásoknak jobban ellenáll, tartósabb.

Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek.

külső tokos redőnyA lefutó zajvédő gumival ellátott műanyag, kombi változatban bekefézett a szúnyogháló résznél. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

Mozgatása redőnymotorral, illetve kézi erővel 14mm-es hevederrel, vagy 5mm-es zsinórral történik. A motorizált redőnyt falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval. Somfy, Becker, OPY-ROLL motorjaink kiváló minőséget képviselnek.

A külső tokos redőnyök műanyag illetve alumínium verzióban rendelhetőek.

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Redőnyök és reluxák and tagged .