minden nyílászáró egy helyen Az ajánlatkérés részletes visszaigazolását néhány másodpercen belül meg kell kapnia!

Ellenőrizze most e-mail fiókját (a spam mappát is), és ha 20-30 percen belül sem érkezik meg, kérjük írjon egy e-mail-t a support@biborhaz.hu címre.

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával.

Ajánlatkérését / Megkeresését nyílászáró témában fogadtuk és köszönjük.

Egyik kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, ám, amennyiben ez mégsem történne meg legkésőbb 2-4 munkanapon belül (valamilyen rejtélyes, ám számunkra is ismeretlen okból), kérjük írjon egy e-mail-t az info@biborhaz.hu címre, vagy csörögjön ránk a 06 (1) 780-2760; 06 (1) 780-2765 vezetékes számok valamelyikén, illetve mobilon a 06 (70) 884-3880-as számon.

Előre is elnézését kérjük ha ilyen helyzet adódna, de időnként előfordul, hogy egy-egy e-mail elkallódik.
(Réges-régen, még az e-mail megszületése előtti időkben, amikor még a kurta farkú kismalac is az Óperencián innen túrt, és csak levél létezett, amit szépen postára kellett adni, a Magyar Postával is elő-elő fordult, hogy néhány levélke elkallódott. De mi ebből a tanulság? Az, hogy ilyen esetek még ma is előfordulnak az e-mail-ekkel is, és mivel ilyen esetben nem kapjuk meg a levelet, vagy esetleg levélszemétbe kerül és azt csak ritkán nézi át az ember fia, ezért arról sem tudunk, hogy Ön küldött nekünk üzenetet.
Tehát ha nem jelentkezünk Önnél egy válaszlevéllel, vagy nem hívjuk 2-4 munkanapon belül, kérjük legyen oly kedves és finoman figyelmeztessen bennünket eme tényre.
Nagyon de nagyon hálásak leszünk Önnek! Köszönjük szépen!)

További kellemes napot kíván a logo-biborhaz.hu-93x25-szovegbe csapata.

Fehér Csaba ügyvezető

Fehér Csaba ügyvezető

Balogh Zoltán üzletágvezető

Balogh Zoltán üzletágvezető

Garai Péter értékesítő

Garai Péter értékesítő

Kovács Edina Ügyfélreferens

Kovács Edina Ügyfélreferens