Nyílászárók raktárkészletről

A rendeléstől számítva 3-5 munkanap alatt leszállítjuk Önnek.

200.000,- feletti rendelés esetén egyedi kedvezményt adunk Önnek.

Ajánló, lakberendezési blogunkból

Milyenek lesznek a jövő otthonai?

Energiatakarékosság, ökoszemlélet, multifunkcionalitás – ilyenek lesznek a jövő otthonai. Szuper kényelem és funkcionalitás – gyermekeink otthona már egy új jövőbe vezet. A terek alakításánál megnő a fontossága az egészségnek. A munka és a kikapcsolódás határozza meg az elképzeléseket. A természetközeliséget a belső kertek, növényszigetek biztosítják, feldobva a technológiai környezet esetleges egyhangúságát.

Olvassa tovább...

A színek varázslatában – az elegáns lila

Adagoljuk mértékkel és kellő árnyalatban – mire ügyeljünk a lila szín használatkor? A lila hihetetlenül nagy árnyalatgazdagságban bukkanhat fel attól függően, hogy a vörös, vagy a kék vérvonala dominál benne. Az ibolya lila árnyalataihoz leginkább az eltávolító, magas és sugárzó szellemiséget jelölő tulajdonságokat párosítjuk, míg a bíbor felé haladva színskálán a méltóságot, szenvedélyt, életerőt kifejező fogalmakat társítjuk.

Olvassa tovább...

Beköltözik a természet – a télikert

Télikert – hogy ne nélkülözzük a természetet a leghidegebb napokban sem. A télikertek szinte minden esetben hibridek. A kertet jóformán bármilyen más funkcióval gazdagíthatjuk. Lehet itt az étkezőnk, az olvasószobánk, a dolgozónk, de akár a konyhánkat is kitelepíthetjük egy jól szigetelt és árnyékolt építésűbe. A télikert nem csupán egy nyári kertet helyettesítő megoldás, hanem valami egészen új, az életminőségünket jócskán javító csoda.

Olvassa tovább...