Vakolható tokos ráépített redőnyök

Vakolható tokos ráépített redőnyök

A vakolható tokos ráépített redőnyök tökéletes megoldást jelentenek a régi, rossz fa redőnyök helyett. Szinte probléma mentesen beépíthető a régi helyére az új, korszerű redőny...

A vakolható tokos ráépített redőnyökkel számolnia kell

A ráépíthető tokos redőnyök a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre.

A ráépített redőnyrendszereket új épületeknél az ablak feletti előre kihagyott lépcsős áthidalókba, vagy felújításoknál a régi redőnyszekrények helyére lehet beépíteni.

A tokban speciális összetételű szigetelő betét garantálja a hő-és hangszigetelést.

Vakolható tokos ráépített redőnyökA ráépített redőny egyszerűen és gyorsan beépíthető, kívülről és belülről is vakolható, kiváló a hő-és hangszigetelése és lehetőség van beépített szúnyogháló használatára is.

Könnyen tisztítható és a javítónyílás választhatóan lefelé vagy hátrafelé nyílhat.

Mindenképpen esztétikus megoldást jelent, mivel beépítés után az épület homlokzatán a redőnytok egyáltalán nem látszik. Új építésű házaknál, lakásoknál és régi épületek felújításakor egyaránt választható. Ez a típusú redőny kiemelt biztonságot is biztosít.

Vakolható tokos ráépített redőnyökA műanyag vagy alumínium lefutósínek kefével vannak ellátva a zajcsökkentés miatt. Az alumínium záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak.

A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, amely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni.

Vakolható tokos ráépített redőnyökFontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

Mozgatása redőnymotorral, illetve kézi erővel 14mm-es hevederrel, vagy 5mm-es zsinórral történik.
A motorizált redőnyt falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni.
Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval. Somfy, Becker, OPY-ROLL motorjaink kiváló minőséget képviselnek.

A vakolható tokos ráépített redőnyök műanyag illetve alumínium verzióban rendelhetőek.

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Redőnyök és reluxák and tagged .