Címke: energiatakarékosság

Fűtéstechnikák a jövőben

Bárhogyan is alakuljanak a kutatások, könnyen kiolvasható az a trend, hogy megszabaduljunk a fosszilis energiahordozók használatától, amelyek egykor egészen a korunkig a fejlődés motorjához adták az üzemanyagot, de amiért egyre súlyosabb árat kell fizetnünk. 

Olvass tovább

A világítástechnika fejlődése

A névtelen hősök ezreinek sorába tartozik az az ember, aki először csiholt tüzet. Valószínűleg nem is a mi fajtánkból való volt, talán egy neandervölgyi társunk tette meg ezt a forradalmi lépést, ezzel megnyitva a világítástechnika történetét.

Olvass tovább

Konyhagépek – amelyek nélkül nincs konyha

Manapság már minden fontos és nem fontos konyhai művelethez gyártanak gépeket, ezért egy kisebb könyv sem lenne elég ezek bemutatására. Cikkemben a nélkülözhetetlen gépekkel foglalkozom, mert ezek elhelyezése, funkciója és a konyhai enteriőrben betöltött szerepe meghatározó.

Olvass tovább

A villanykapcsolók új korszaka

A komplex, falba süllyeszthető, modulokra bontott konnektorrendszerek miniszámítógépként működnek. A kapcsolóknál megjelentek a többfunkciós, illetve osztott billentyűs megfoldások LED lámpás és LCD felületű visszajelzésekkel.

Olvass tovább

Energiatakarékosság

A hazai háztartások legnagyobb kiadását – az élelmiszerek mellett – a lakások energiaellátása okozza. A fűtés, a világítás és a vízhasználat számlái sokaknak jelentenek nagy anyagi megterhelést.

Olvass tovább
Betöltés

Kérjen árajánlatot


biborhaz-arajanlat-keres

Legyen rendszeres olvasónk és adunk önnek 5000-et!

TIPP: költse el okosan az 5000-et! ⇩

AJÁNLATOK